Buitensystemen van LuxxOut®

Ken je dat gevoel? Dat gevoel van vrijheid? Waarbij alles even naar de achtergrond verdwijnt en waar je de buitenlucht in alle vrijheid intens tot je kunt nemen? Juist die momenten vinden wij zo belangrijk. LuxxOut®  vergroot jouw vrijheid door je zelf te laten bepalen hoe je in ieder seizoen kunt genieten van je tuin, terras of balkon. 

icoon

Duurzame materialen

LuxxOut® vindt het belangrijk dat óók toekomstige generaties kunnen genieten van het buitenleven. Daarom gaan we zorgvuldig om met grondstoffen en energie. Na een lange levensduur zijn onze producten goed te recyclen.

icoon

Hoogwaardig in kwaliteit

Je buitensysteem is gemaakt van de beste materialen. Van kleurvaste doeken tot dikwandig aluminium. Daardoor ziet jouw zonwering er ook na jaren nog mooi uit.

icoon

Gebruiksvriendelijk

LuxxOut® gelooft in de kracht van eenvoud. Al onze producten zijn gemakkelijk te monteren en eenvoudig te bedienen. Geniet van comfort en beschutting in een handomdraai.

icoon

Nederlands product

LuxxOut® ontwikkelt en produceert alle producten in eigen beheer. Zo weten we zeker dat jouw zonwering, windscherm of pergola straks voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

icoon

Maatwerk

Alle producten van LuxxOut® worden op maat gemaakt. Daardoor zijn ze in vrijwel iedere ruimte toe te passen. Want of je nu een wat kleinere of grotere tuin hebt: je maakt het plaatje helemaal af met een buitensysteem van LuxxOut®.

icoon

Veelzijdig

De producten zijn af te werken met doeken in tal van varianten en kleuren. En door het tijdloze ontwerp blenden ze makkelijk met andere smaakmakers in je tuin. Zo creëer je precies de outdooruitstraling die bij jou past.

Luxxout®

Embrace the outdoors

LuxxOut® ontwikkelt, produceert en levert toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle producten die comfort en beschutting geven op terrassen, balkons en tuinen. Van zonwering en windschermen tot aluminium pergola’s. Wij geloven in de kracht van eenvoud en streven ernaar om het ‘simpel’ te houden in alles wat we doen. Onze producten zijn robuust, onderhoudsvrij en verrassend ongecompliceerd in montage én gebruik.

Van windscherm tot zonwering

Buiten genieten zoals jij dat wilt!

Met de buitensystemen van LuxxOut®  bepaal jij helemaal zelf hoe je buiten het beste kunt genieten. Met een aluminium pergola, al dan niet gecombineerd met zonwering, een windscherm of een lamellensysteem stel jij jouw fijnste buitenplaats samen. Al kan je de producten ook los van elkaar gebruiken of toepassen in een bestaande constructie. 

Dutch design

De buitensystemen van LuxxOut®  zijn bedoeld voor liefhebbers van het buitenleven. We vinden het belangrijk dat design en kwaliteit betaalbaar zijn én blijven. En waar je ook voor kiest, je gaat er plezier aan beleven. Alles wat we maken is namelijk van eigen bodem. Ontwerpen én geproduceerd in Nederland. Robuust, degelijk en verrassend ongecompliceerd. Om te monteren, maar ook in gebruik. Wij geloven in de kracht van eenvoud. Het is de sleutel naar een lange levensduur en dagelijks gemak in jouw tuin.

Betoverende buitenruimtes

Vier de seizoenen en geef jouw ‘buitenkriebels’ de ruimte. Wacht niet op de perfecte omstandigheden, maar maak van elke dag een buitendag. Mix en match de buitensystemen van LuxxOut® eenvoudig met jouw favoriete outdoormeubels en accessoires binnen jouw tuin- en terrasstijl.

De producten van LuxxOut® zijn verkrijgbaar in tal van varianten en kleuren. Ze zijn gemakkelijk te monteren en eenvoudig te bedienen. Wat ons betreft de basisvereisten om jou ideale tuinplaatje te realiseren. Bezoek één van de dealers en laat je adviseren. Zij helpen jou graag bij het inrichten van jouw buitenruimte. En dat is niet ingewikkeld doordat de producten op maat geleverd kunnen worden en eenvoudig te monteren zijn. Zo verander je jouw tuin binnen een handomdraai in een betoverende buitenruimte, waar ongetwijfeld veel plezier van zult gaan beleven.

Ontdek de producten van Luxxout®
Digitaal inspiratiemagazine Outside

Digitaal magazine aanvragen

Ik ga akkoord met de Privacy Policy

magazine afbeelding