Tal van tuinarchitecten hebben inmiddels ontdekt dat de buitensystemen van LuxxOut® buitengewoon passen in onderscheidene en markante tuinontwerpen. De aluminium pergola’s, terras- en windschermen, zonwering en lamellensystemen zie je dan ook met regelmaat terug in fraaie tuinplaatjes.

Ontwerpvrijheid

Het mooie aan de buitensystemen van LuxxOut®? Dat ze in ieder gewenste maat geleverd kunnen worden. Met de uitgebreide keuze in kleurcoating, doeken en bijbehorende accessoires is het productengamma van LuxxOut® toe te passen in iedere tuin. Sterker nog. De designers van LuxxOut® denken graag mee om jouw tuinontwerp naar een nog hoger niveau te tillen met creatieve toepassingen en uitzonderlijk maatwerk.

 

 

 

 

 

Samenwerken met LuxxOut®

LuxxOut® past in iedere tuinontwerp

De producten van LuxxOut® zijn eenvoudig in te passen in ieder tuinontwerpen. Zo zien we de aluminium pergola’s in allerlei vormen en toepassingen terug in spraakmakende tuinontwerpen. Als constructie voor het ophangen van mooie terrasdoeken of de zonwering van LuxxOut®, maar ook als fraaie bogen om het intieme karakter van een smaakvolle stadstuin te benadrukken.

Samenwerken met LuxxOut®

De samenwerkingsvorm met LuxxOut® lichten we graag persoonlijk toe. We geloven erin dat we met een goede samenwerking tot de mooiste realisaties kunnen komen. Jij in het realiseren van een prachtig tuinontwerp. Wij ondersteunen in het leveren van de buitensystemen van LuxxOut®.

Neem contact met ons op via info@luxxout.com of 0342 490 699 om een afspraak in te plannen.

Laatste blog

Windscherm of glazen schuifwand. Wat kies jij?

Een windscherm van LuxxOut® en een glazen schuifwand hebben één ding gemeen: ze houden de wind tegen. Maar wat is voor jou de ideale oplossing? Wij zetten de grootste verschillen op een rij.

Direct meer informatie aanvragen

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Verkooppunten
Digitaal inspiratiemagazine Outside

Digitaal magazine aanvragen

Ik ga akkoord met de Privacy Policy

magazine afbeelding