Een mooi aangelegde tuin en de buitensystemen van LuxxOut® zijn een buitengewone match. Met veel plezier werken we dan ook samen veel samen met hoveniers die, in opdracht van liefhebbers van het buitenleven, prachtige tuinen ontwerpen en realiseren.

Kwaliteitssystemen van LuxxOut®

Veel hoveniers passen de aluminium pergola’s, terras- en windschermen, zonwering en lamellensystemen van LuxxOut® met regelmaat toe in fraaie tuinplannen. Want naast het feit dat de high-end materialen weinig onderhoud nodig hebben, zijn de buitensystemen eenvoudig te monteren. En dat vinden de hoveniers dan weer erg prettig, weten we uit ervaring. Alle producten worden op maat gemaakt, waardoor jij ze eenvoudig toe kunt passen in iedere tuin.

 

 

 

 

 

Samenwerken aan mooie tuinen

Mooie leeftuinen met high-end buitensystemen

Als hoveniersbedrijf wil jij jouw klant verrassen met een mooie tuin waar ze ongetwijfeld lang plezier van zullen ervaren. De buitensystemen van LuxxOut® komen in mooie leeftuinen buitgenwoon tot z’n recht. Want door het tijdloze ontwerp van onze product gaan ze gemakkelijk op het karakter van iedere tuin.

LuxxOut® toepassen in jouw tuinen

Wil je, als hovenier, de mogelijkheden ontdekken om de buitensystemen van LuxxOut® toe te passen in jouw projecten? Dat vinden wij altijd een goed idee. En jouw opdrachtgevers ongetwijfeld ook. Want met de zonwering en windschermen van LuxxOut® creëer je het ultieme gevoel van vrijheid.

Wil je LuxxOut® toepassen in jouw tuinen? Neem contact met ons op via info@luxxout.com of 0342 490 699 om een afspraak in te plannen.

Laatste blog

Windscherm of glazen schuifwand. Wat kies jij?

Een windscherm van LuxxOut® en een glazen schuifwand hebben één ding gemeen: ze houden de wind tegen. Maar wat is voor jou de ideale oplossing? Wij zetten de grootste verschillen op een rij.

Direct meer informatie aanvragen

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Verkooppunten
Digitaal inspiratiemagazine Outside

Digitaal magazine aanvragen

Ik ga akkoord met de Privacy Policy

magazine afbeelding