Wij zijn verhuisd naar Ede!

Drie jaar geleden liepen we voor het eerst tegen de grenzen van ons pand in Barneveld aan. Het 12 jaar daarvoor gebouwde pand was gebouwd als showroom met opslag voor zusterbedrijf Jumbo, dus geen productie. Tot in 2009 LuxxOut startte was het pand dan ook ruim genoeg. Maar samen met de toenemende productie van LuxxOut en de zusterbedrijven Jumbo en Aluminium Pergola paste het allemaal niet meer: tijd voor een nieuwe plek!

Hoe we bij deze mooie plek in Ede aankwamen

De zoektocht naar een nieuwe plek begon. Eerst keken we naar bestaande panden om over te nemen, maar we kwamen al snel tot de conclusie dat de meeste panden niet aan onze eisen voldeden. Daarom gingen we op zoek naar een mooie kavel in de buurt van Barneveld. En toen kwam de kavel langs de A12 in Ede op ons pand: prachtig gelegen langs de A12, de laatste snelweglocatie die hier beschikbaar was. Perfect, alleen wel veel te groot voor ons. Daarom gingen we op zoek naar een partner om samen mee te bouwen. Dat is elektrobedrijf Delektro uit Veenendaal geworden. Allebei de helft, maar wel met een groot pand op de kavel.

Het nieuwe pand

Als architect werd er gekozen voor Mies Architectuur uit Ede. De ontwerpen van Mies sloten perfect aan op onze strakke stijl. Door Mies is er een prachtig pand ontworpen met een opvallende luifel. Open en uitnodigend door de volledig glazen voorgevel. Het pand voldoet aan de nieuwste eisen, zowel in duurzaamheid als materiaalgebruik. En zo kwamen we na 2 jaar voorbereiding uit op begin 2019: de bouw kon starten!

En nu is het zover!

Na een bouwtijd van 1 jaar en een totale voorbereiding van 3 jaar is het eindelijk zover: we kunnen over. Op de begane grond is de 3x zo grote productiehal gerealiseerd en op de tweede etage (aangrenzend aan een dakterras) onze showroom en kantoren. Wij zijn klaar voor de toekomst! Wilt u het nieuwe pand met eigen ogen zien? Dat kan altijd. Neem contact op voor een afspraak en we leiden u graag rond.

Ons nieuwe adres in Ede is Boylestraat 56, 6718XM Ede. Komt u goederen afleveren? Onze achteringang voor afleveren van goederen is Jennerstraat 7, 6718XS Ede.

Meer informatie over LuxxOut?

LuxxOut B.V.