Terrasverwarmer Calor
Eurom Golden 2000 Amber Smart
Langer genieten op uw terras
Prijs €375,-

Terrasverwarmer Calor

Terrasverwarmer Calor geeft u altijd een behaaglijk gevoel in de buitenlucht. Ook als de zon onder is en de buitentemperatuur daalt. Laat u verwarmen onder de sterrenhemel en geniet langer van het buitenleven.

Bereik van 25m2

Terrasverwarmer Calor heeft een vermogen van 2000 watt en verwarmt tot maar liefst 25 m2. De lampen zijn voorzien van een extreem korte golf, waardoor de warmte intenser is en nauwelijks verwaait. Deze terrasverwarmer geeft minder licht en meer warmte dan de normale infrarood heaters.

Afstandsbediening en smartphone

Terrasverwarmer Calor is eenvoudig te bedienen via de meegeleverde afstandsbediening of speciale smartphone-app. U bepaalt zelf het vermogen en de uitstraling van de warmte. Hierdoor zit u er gegarandeerd warmpjes bij. Met de app is het ook mogelijk om meerdere terrasverwarmers traploos te bedienen.

Water- en stofdicht

Terrasverwarmer Calor is water- en stofdicht. Dat maakt dit apparaat buitengewoon geschikt voor gebruik in de openlucht.

Makkelijk te monteren

Met de meegeleverde steunen en beugels bevestigt u Terrasverwarmer Calor eenvoudig aan een muur, parasol of tentframe. Een handig stappenplan wijst u de weg.

Laat u inspireren door onze klanten

Meer informatie over LuxxOut?

LuxxOut B.V.