Terrasoverkapping Solem
Stijlvolle bescherming tegen de felle zon
Prijsvoorbeeld €1.349,- Breedte: 300 cm Uitval: 350 cm

Zonwering in stijl

Beschikt u over een pergola, aluminium of een houten dakconstructie? Dan is terrasoverkapping Solem een betaalbare en unieke oplossing voor een sfeervolle zonwering.

Deze terrasoverkapping kunt bijna overal toepassen. U monteert heel gemakkelijk een rails aan uw bestaande constructie. Daarin bevestigt u de doekzonwering en dan begint het genieten!

Standaard overkappingen

Vaak is er maatwerk noodzakelijk om uw terrasoverkapping mooi te plaatsen en deze optimaal tot zijn recht te laten komen. Wanneer er echter sprake is van tussenbouw en er verder geen specifieke eisen en voorwaarden zijn voldoet een Solem terrasoverkapping met standaardafmetingen. Deze scherp geprijsde standaard overkappingen zijn er in twee varianten en hebben een levertijd van slechts 1 week. Zo kunt u nóg sneller genieten van een buitengewoon buitenleven.

Beschermdak Solem

Dankzij het beschermdak Solem kan het doek van uw terrasoverkapping eenvoudig en droog opgeborgen worden. Daarnaast biedt dit beschermdak optimale bescherming tegen bijvoorbeeld neerslag, vallende takken of andere zaken die door onstuimige weersomstandigheden op de terrasoverkapping zouden kunnen belanden. Met het beschermdak Solem beperkt u het risico op beschadiging van uw terrasoverkapping tot het minimum.

Topproduct uit Nederland

Terrasoverkapping Solem is een duurzaam product, waarvan u jarenlang kunt genieten. Zeer sterk, onderhoudsarm en weerbestendig. U kunt het zonnedoek eenvoudig, handmatig bedienen.

Ook prettig om te weten: terrasoverkapping Solem is niet voorzien van staalkabels. Na inschuiven kijkt u dus niet tegen obstakels aan.

Helemaal naar wens

Wilt u uw Solem aanpassen naar uw eigen wensen? Dat kan! Wij bieden u de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Het doek is bijvoorbeeld verkrijgbaar in wit, steengrijs, zandbeige en zwart. Bestel het product en bekijk de verschillende mogelijkheden.

Monteren in eenvoudige stappen

Dankzij een inventief en gebruiksvriendelijk systeem hoeft u geen technicus te zijn om Terrasoverkapping Solem te monteren. Volg het stappenplan en plaats de overkapping eenvoudig op de plek waar u dat wilt.

Laat u inspireren door onze klanten
Bekijk meer projecten

Meer informatie over LuxxOut?

LuxxOut B.V.