Losse zonweringsdoeken naast elkaar

Tectum, Solem of Umbra? Wat is de perfecte zonwering voor uw terras?

Goede zonwering op je terras zorgt voor meer comfort, én is belangrijk als bescherming tegen schadelijk uv-licht! Een onmisbaar onderdeel voor je terras dus. Maar welke zonwering is nu de beste voor jouw situatie? In dit artikel leggen we de verschillen uit tussen onze drie handige zonweringen: de Tectum, Umbra en Solem.

De LuxxOut Tectum zonwering

De uiterlijke verschillen

De LuxxOut Solem vormt al jaren een vaste aanvulling op het LuxxOut-assortiment. Maar sinds dit jaar wordt de Solem vergezeld door de Tectum en Umbra. Twee nieuwkomers op zonweringsgebied die op hun eigen manier voor comfort zorgen.

De LuxxOut Solem wordt gekenmerkt door zijn golvende doek. Dit zorgt voor sfeer op je terras en vouwt altijd eenvoudig op. De Tectum en Umbra zijn anders van design, strakker! Beide zonwering rollen volledig op in een handige cassette. Hierdoor is het doek ook beschermd tegen vuil en ongedierte.

Losse zonweringsdoeken naast elkaar

De LuxxOut Solem zonwering

Hoe toe te passen?

Ook de manier van toepassen is verschillend tussen deze zonweringen. De Solem en Umbra zijn gemaakt voor plaatsing in een pergola. Bijvoorbeeld in de handige pergola’s van AluminiumPergola.nl. Met deze pergola’s, in combinatie met de zonwering kun je op iedere plek van de tuin een comfortabele plek creëeren. Beide zonweringen kunnen uitgevoerd worden tot wel 4 meter breed. De Solem kan daarnaast maar liefst 5 meter diep gemaakt worden, tegen 4 meter voor de Umbra.

De Tectum is in veel dingen vergelijkbaar met de Umbra. Ook deze zonwering rolt op in een cassette en heeft een strak doek. Het verschil is dat deze zonwering bedoeld is voor plaatsing onder een glazen of polycarbonaat terrasoverkapping. Hiermee kun je ook onder je overkapping comfortabel in de schaduw zitten.

Luxe doeken: kwaliteit voor alledrie

De hoogwaardige kwaliteit is een gedeelde waarde van deze drie zonweringen. Zo worden de zonweringen uitgevoerd met een luxe Polyester zonweringsdoek. En je hebt ook nog eens keuze in de kleur! Kies een van de warme tinten en breng sfeer aan op je terras.

Hoe te bestellen?

De LuxxOut zonweringen zijn een verrijking voor je terras. Bestel daarom vandaag nog jouw LuxxOut zonwering bij een van onze verkooppunten. Wil je jouw zonwering alvast inmeten? De meetinstructies zijn opvraagbaar via 0342 490 699 , info@luxxout.com of bij een van de verkooppunten.

Meer informatie over LuxxOut?

LuxxOut B.V.