Retourinformatie

1. Wat kan een klant verwachten wanneer een product defect is?

Wij vinden het jammer dat u een klacht heeft. U kunt contact met ons opnemen. Bel: 0342 49 06 99 of mail: info@luxxout.com of vul het contactformulier in (vermeld graag het factuurnummer). Wij nemen vervolgens binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Wanneer een klant ontevreden is met zijn/haar product wat kan de klant dan verwachten?

U kunt contact met ons opnemen. Bel: 0342 49 06 99 of mail: info@luxxout.com of vul het contactformulier in (vermeld graag het factuurnummer). Wij nemen vervolgens binnen 2 werkdagen contact met u op.

3. Hoelang duurt het voordat een klant respons krijgt?

U krijgt binnen 2 werkdagen reactie van LuxxOut.

4. Hoelang duurt het tot de klant een vergoeding/nieuw product krijgt? (afhankelijk van de levertijd)

Dit is afhankelijk van het soort product. Onze standaard producten hebben een levertijd van 1 week. De maatwerk producten hebben een levertijd van 4 weken. Uiteraard doen wij onze uiterste best om de product z.s.m. te leveren.

Indien het om een vergoeding gaat, ontvangt u dit binnen 14 dagen op uw rekening.

5. Wat moet de klant doen om te retourneren?

Voor onze standaard producten geldt:

Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling heeft u recht op bedenktijd. Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. U kunt een overeenkomst ontbinden door binnen 14 dagen na ontvangst van het laatst geleverde product, via de mail of telefonisch aan LuxxOut door te geven dat u een of meerdere producten uit de betreffende order wilt retourneren. Binnen 14 dagen na dit telefonische of schriftelijk contact met LuxxOut, dient u het/de betreffende product(en) retour te zenden naar LuxxOut. Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan LuxxOut te retourneren. LuxxOut behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen indien het product door gebruik beschadigd is.

De maatwerkproducten kunnen niet geretourneerd worden.

6. Hoe of waar kan de klant contact opnemen en wanneer is het bedrijf beschikbaar voor contact?

U kunt contact met ons opnemen. Bel: 0342 49 06 99 of mail: info@luxxout.com of vul het contactformulier in op onze website.

Onze openingstijden zijn:

Maandag – vrijdag: 10:00 t/m 17:30 uur

Zaterdag: 10:00 t/m 16:00 uur

7. Tijdlimiet voor retourneren

Alleen de standaard producten kunnen binnen de 14 dagen geretourneerd worden.

Meer informatie over LuxxOut?

LuxxOut B.V.