LuxxOut nieuws

Projecten in de spotlight

LuxxOut biedt alles voor een buitengewoon buitenleven en wij inspireren je dan ook graag om langer te kunnen genieten van terras, tuin en balkon. Bekijk hieronder een tweetal recent gerealiseerde projecten in de spotlight!

Referentie 1

Vita Windschermen | Ermelo

– door LuxxOut –

Deze familie uit Ermelo is bij ons in de showroom in Barneveld geweest om onze windschermen te bekijken en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Op basis van verschillende vergelijkingen zijn we tot de conclusie gekomen om de windschermen aan de stalen palen te monteren. De windschermen werden iets breder gemaakt dan de opening, waardoor het doek deze geheel afsluit. Ook de kleurencombinatie; zwarte cassette en het zandbeige Soltis 92 doek, passen perfect in het geheel.

LuxxOut nieuws

Solem Zonwering | Vianen

– door Sfeervol Buitenleven –
Een prachtige overkapping op een prachtige locatie. Gerealiseerd door Sfeervol Buitenleven uit Vianen. De Douglas pergola met twee Solem doekzonweringen en beschermdaken zijn geplaatst op het verhoogde terras aan het huis. Het steengrijze Soltis 92 doek kleurt perfect bij de tuinset én tegels.

Bekijk alle referenties

Jouw project ook in de spotlight?!

Lever dan (hoge resolutie) beeldmateriaal en een beknopte beschrijving aan via onderstaande button en wie weet zetten wij jouw project de volgende keer wel als referentie in de spotlight!

Verzend referentie

Meer informatie over LuxxOut?

LuxxOut B.V.