Nieuw jaar, vernieuwde Solem

Bij LuxxOut zijn we behalve met het ontwikkelen van nieuwe producten ten behoeve van een buitengewoon buitenleven óók altijd bezig om ons bestaande aanbod te verbeteren. In dat kader laten wij ons onder andere inspireren door de ervaringen van klanten en dealers.

Doorontwikkeling van onze Solem

De feedback die wij naar aanleiding van verschillende gebruikerservaringen kregen hebben mede tot de doorontwikkeling van onze Solem geleid. Hierdoor is deze pergola zonwering nóg gebruiksvriendelijker dan dat ‘ie al was. We zoomen hieronder kort in op alle updates en het daaruit voortvloeiende gemak.

Vernieuwd profiel

Dankzij het compleet lichter en sterker geworden profiel kan de zonwering nu tot maar liefst 4 meter breed gemaakt worden. – Wel zo handig, toch?

Soepele bediening

Dankzij de grotere kunststof wieltjes lopen de baleinen nog soepeler door de geleider én komt er met de toevoeging van een stootrubber minder geluid vrij tijdens de bediening. – Wel zo handig, toch?

Kommetje voor laatste balein

De nieuw ontwikkelde rem zorgt ervoor dat de balein aan het eind van de geleider in een kommetje valt, waardoor het doek van de zonwering ook bij harde windstoten gewoon op zijn plek blijft. – Wel zo handig, toch?

Bedieningsstok met aanhaakpunt

Vernieuwingen aan het aanhaakpunt en de bedieningsstok zorgen voor nog meer bedieningsgemak. – Wel zo handig, toch?

Sterke magneten

De sterkere magneten worden nu standaard bij de Solem pergola zonwering geleverd. – Wel zo handig, toch?

Kortom

  • Nu tot 4 meter breed
  • Vernieuwde profielen met stootrubber
  • Soepele wieltjes
  • Kommetje voor laatste balein
  • Nieuwe bedieningsstok met aanhaakpunt

Profiteer ook

De vernieuwde Solem vertegenwoordigt dezelfde stijlvolle zonwering van topkwaliteit maar dan met nóg meer gebruikersgemak. Standaard geleverd met sterkere magneten. Ook profiteren? Bekijk en bestel de Solem dan via onderstaande button.

Bekijk de Solem

Meer informatie over LuxxOut?

LuxxOut B.V.