Hangmat Reluxx

Klaar voor het voorjaar met een hangmat van LuxxOut

De klok is weer een uur vooruitgegaan. Een soort fast-forward richting de lente toe. Iets waar we maar al te graag een uurtje slaap voor inleveren natuurlijk. Is uw terras, tuin of balkon al klaar voor het voorjaar? Bekijk nu de mogelijkheden voor een buitengewoon buitenleven met topkwaliteit producten van LuxxOut. Van de beste hangmat ter wereld tot topkwaliteit zonneschermen en stijlvolle zonwering.
Hangmat Reluxx

De beste hangmat ter wereld

Hangmat RELUXX Primum is hét rustpunt in uw drukke bestaan. Na een dag hard werken al zwevend uw gedachten op een rijtje zetten en lekker wegdommelen. Bijkomen van een intensieve work-out met een welverdiende powernap. Of even een moment van rust pakken puur omdat u daar gewoonweg zin in heeft. Voor genieten van het buitenleven heeft u met de Primum helemaal geen excuus nodig, hij hangt ervoor.

Uniek én multifunctioneel design

Dankzij het unieke design met enkel ophangpunt en weinig weerstand blijf je heerlijk zweven. Dit enkele ophangpunt maakt de beste hangmat ter wereld met beschermd model ook multifunctioneel. Zo is de Reluxx Primum met het speciaal ontwikkelde standaard in de zon te plaatsen of juist ter verkoeling in de schaduw. Op welke manier en plek je deze multifunctionele hangmat ook gebruikt, het weer- en uv-bestendige doek vormt zich perfect naar jouw lichaam voor optimaal comfort. Het grote doek met een draagvermogen van 150 kilo maakt Reluxx Primum geschikt voor 2 personen. Het compacte karakter is te danken aan het speciaal ontwikkelde frame waardoor de hangmat in vergelijking met traditionele standaards zo’n 2 meter minder in omvang in beslag neemt. Perfect voor terras, tuin of balkon.

Meer over Reluxx

 

Bekijk meer klaar voor het voorjaar met topkwaliteit zonweringen van LuxxOut:

Meer informatie over LuxxOut?

LuxxOut B.V.