Tectum onderzonwering overkapping showtuin

NIEUW: Oprolbare onderzonwering LuxxOut Tectum

Onder een glazen of polycarbonaat veranda is het heerlijk vertoeven in voorjaar, zomer en najaar. De zon warmt de buitenruimte heerlijk op tot een aangename temperatuur. Maar door diezelfde zon kan de veranda in de zomer ook tropische temperaturen bereiken. Daarom is er nu de LuxxOut Tectum. Een flexibele, oprolbare onderzonwering die uw veranda fris houdt. Zo kunt u nog langer buiten leven.


Doordachte techniek

Gemak dient de mens. Zo ook met de LuxxOut Tectum. Wanneer de zon schijnt zit u er niet op te wachten om allerlei moeilijke handelingen te moeten doen om in de schaduw te zitten. Dat is de reden dat wij een eenvoudig draaimechanisme hebben ontwikkeld. Door middel van de flexible slinger draait u in enkele slagen de LuxxOut Tectum uit over het terras. En weer terug? Dat gaat net zo gemakkelijk.

In het midden van de zonwering loopt de middengeleider. Deze middenligger is altijd aanwezig en hierdoor kunnen wij een optimale spanning op het doek garanderen. De positie van deze middenliggers kunt u zelf bepalen, tot maximaal 330cm van beide zijkanten.

Doek rolt op in cassette

Vliegjes, spinnetjes en ander gespuis: het leeft allemaal onder een veranda. Daarom rolt het doek van de LuxxOut Tectum op in een aluminium cassette. Dat staat niet alleen heel netjes, het is ook nog eens een bescherming van uw doek. Zo kunt u jarenlang genieten van de LuxxOut Tectum.

Maatwerk voor iedere wens

Iedere situatie is uniek, dus ook iedere onderzonwering wordt geheel op maat gemaakt. Zowel in de breedte als in de diepte wordt de onderzonwering tot op de laatste millimeter op maat gemaakt. In de breedte van 3,5 tot maar liefst 6,5 meter! In de diepte kunt u een maat aangeven tussen de 2 en 4 meter. Zo kunt u tot wel 26 m2 beschaduwen.

Een hoogwaardig doek

Het doek van de zonwering moet natuurlijk allereerst goed functioneren als zonwering. Daarom maken wij gebruik van de LuxxOut Tibelly-collectie – welke wij ook gebruiken voor de Solem en Umbra. Deze doeken zijn naast volledig zonwerend ook van de hoogste kwaliteit. Want hoewel de zonwering natuurlijk onder een veranda gemonteerd wordt krijgt het natuurlijk nog veel mee van de weersinvloeden. Of het nu gaat om de felle UV of vocht en kou: het Tibelly-doek is er tegen bestand.

Alle onderdelen volledig gecoat

De aluminium onderdelen – van geleider tot cassette – worden voorzien van een stevige poedercoating. Deze coating werkt de materialen af en beschermt het materiaal ook nog eens tegen oxideren en andere slijtage. Standaard wordt de Tectum gecoat in een antraciet structuur-coating. Heeft uw veranda een andere kleur en wilt u hem precies aan laten sluiten? Ook dat kan, geef het RAL-nummer door en wij coaten de LuxxOut Tectum – tegen meerprijs – in de door u gewenste kleur.

Hoe te bestellen?

Een LuxxOut Tectum is een verrijking voor uw terras. Bestel hem daarom vandaag nog bij een van onze verkooppunten. Wilt u hem alvast inmeten? De meetinstructies zijn opvraagbaar bij 0342 490 699 , info@luxxout.com of bij een van de verkooppunten.

Meer informatie over LuxxOut?

LuxxOut B.V.