Interview tuindesign Lammert

Interview tuindesign Lammert

30 juni 2021

Bij Tuindesign Lammert Kroesen uit Hollandscheveld is de tuin een gezellig en sfeervol middelpunt, waarin u met plezier wilt werken of gewoon lekker wilt genieten van de natuur om u heen.

 

De ideale tuin is puur maatwerk, de klant is het uitgangspunt voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van de tuin die bij u past. De tuin door Lammert Kroesen wordt geheel naar de persoonlijke wensen en voorkeuren van de klant gerealiseerd. Om deze redenen passen Tuindesign Lammert Kroesen en LuxxOut goed bij elkaar. Wij hebben daarom Lammert Kroesen een aantal vragen gesteld:

Hoe zijn jullie met ons in contact gekomen?

Wij hebben een LuxxOut product gezien in een tuin van een bestaande klant. Wij hebben de LuxxOut gegevens toen genoteerd om contact op te nemen. Dit was niet nodig, want even later hebben wij jullie op de Groene Sector Vakbeurs 2015 in Hardenberg ontmoet. Onze indruk was toen: “Hé, dat zijn interessante producten om aan ons assortiment toe te voegen, om de klanten een totaal concept te bieden.”

Hoe ervaar je de samenwerking met LuxxOut?

Wij zijn positief, er zijn korte lijnen en heldere communicatie. Ook is er een fijne binnendienst die weet waar het over gaat. We weten waar we aan toe zijn en afspraak is afspraak. Als er wat is, wordt het netjes opgelost.

Wat vind je van de kwaliteit van onze producten?

Goed. De producten hebben een kwalitatief hoge uitstraling. Positief dat het in Nederland geproduceerd wordt. Een tijdje terug ontvingen we een klant die een voordelig windscherm via internet had gekocht. De klant was zo geschrokken van de kwaliteit dat zij deze heeft geretourneerd en bewust naar ons is gekomen om een LuxxOut windscherm aan te schaffen.

Wat is jullie favoriete product en waarom?

Het Inova terrasscherm. Door de flexibiliteit en eenvoudige bediening. Je kunt het windscherm (bijna) overal toepassen en zelf bepalen wanneer je uit de wind wilt zitten. Ook heb je nog een uitstekende doorkijk, waardoor je in tegenstelling tot glas nog het echte buitengevoel blijft houden.

Sinds 2015 werken wij al plezierig samen. Wat heeft ervoor gezorgd dat jullie verkoop van de LuxxOut producten enorm is gegroeid?

Allereerst hebben wij een Inova windscherm in onze showroom geplaatst, om te ervaren hoe het windscherm werkt en wat de reacties van klanten zijn. Dit beviel goed en ondertussen hebben wij het complete LuxxOut assortiment staan en al veel klanten blij kunnen maken met of een windscherm of Pergola zonwering. Onderstaand nog een aantal gerealiseerde projecten van Tuindesign Lammert Kroesen.

Digitaal inspiratiemagazine Outside

Digitaal magazine aanvragen

Ik ga akkoord met de Privacy Policy

magazine afbeelding