Combineer Luxxout® met pergola’s van aluminium pergola

De producten van LuxxOut® zorgen voor comfort op uw terras. Zo kunt u langer buiten leven. Of dat nu is op een comfortabele plek uit de wind of in een verkoelende schaduw. Het plaatsen van die oplossingen kan op veel verschillende manieren. Van vrijstaande windschermen op uw terras tot zonweringen die ingebouwd worden in pergola’s. Maar er is een oplossing waarin u alle systemen van LuxxOut® eenvoudig kunt inbouwen: Aluminium Pergola. Ontdek hier de voordelen en alle mogelijkheden.

Lees meer
Uit de wind zitten op uw terras? Kies het juiste windscherm

Uit de wind zitten op uw terras? Kies het juiste windscherm

Wie kent het niet: u wilt heerlijk buitenzitten in de zon, maar de wind is een spelbreker. Waar een frisse wind in de zomer heerlijk verkoelend kan zijn wil u op een iets koelere dag juist uit de wind zitten. Een flexibele oplossing om de wind tegen te houden óf optimaal door te laten is wat ons betreft dan ook een must voor uw terras. In deze blog leggen wij uit welke opties er zijn voor windwering zodat u het beste systeem voor uw terras kunt kiezen.

Lees meer
Interview Luxxout dealer Ernst Baas

Interview Luxxout dealer Ernst Baas

LuxxOut® heeft dealers door het hele land. Eén van deze dealers is Ernst Baas Tuininrichting, uit het Zuid-Hollandse Waddinxveen. Ernst Baas Tuininrichting is sinds 2019 dealer van LuxxOut® en zusterbedrijf Aluminium Pergola. Wij zijn benieuwd hoe zij dealer geworden zijn en hoe de samenwerking verloopt. Daarom zoeken we eigenaar Ernst Baas op in de sfeervolle showroom in Waddinxveen.

Lees meer
Houten pergola met zonwering? Geniet van het comfort van LuxxOut®.

Houten pergola met zonwering? Geniet van het comfort van Luxxout®.

Meer sfeer, schaduw en comfort op je terras? Met een houten pergola met zonwering realiseer je het allemaal. Een pergola van hout zorgt voor sfeer en de handige zonwerings-oplossingen van LuxxOut® zorgen voor het comfort. De combinatie van een houten pergola met zonwering is dus ideaal maar waar kies je voor en welke zonwering past het beste bij jouw houten pergola?

Lees meer
Bediening-zonwering handmatig of elektrisch

Bediening-zonwering handmatig of elektrisch

Zonwering op je terras zorgt voor optimaal comfort, ook tijdens de zomermaanden. Buiten zitten zonder zonnesteek en beschermd tegen UV. Zo’n zonwering is dus een belangrijke aankoop voor het comfort op je terras, en daar komen veel keuzes bij kijken. Een van de grotere dilemma’s is de bediening: handmatig of toch elektrisch? In deze blog leggen we de voor- en nadelen van beide systemen uit, dus lees snel verder!

Lees meer
Digitaal inspiratiemagazine Outside

Digitaal magazine aanvragen

Ik ga akkoord met de Privacy Policy

magazine afbeelding