Aluminium pergola met harmonicazonwering Solem

Combineer LuxxOut met pergola’s van Aluminium Pergola

De producten van LuxxOut zorgen voor comfort op uw terras. Zo kunt u langer buiten leven. Of dat nu is op een comfortabele plek uit de wind of in een verkoelende schaduw. Het plaatsen van die oplossingen kan op veel verschillende manieren. Van vrijstaande windschermen op uw terras tot zonweringen die ingebouwd worden in pergola’s. Maar er is een oplossing waarin u alle systemen van LuxxOut eenvoudig kunt inbouwen: Aluminium Pergola. Ontdek hier de voordelen en alle mogelijkheden.

Aluminium pergola met harmonicazonwering Solem

Wat is Aluminium Pergola?

Sinds 2018 zijn wij gestart met het zusterbedrijf Aluminium Pergola. Dus ja, het is van dezelfde eigenaren als LuxxOut. Aluminum Pergola is een slim en multifunctioneel systeem waarmee u de mooiste meters van de tuin kunt creëeren. Van design-tuinbogen tot complete pergola’s of iets anders. Door het slim koppelen van de profielen kan iedere constructie gemaakt worden. En dus ook constructies met daarin de producten van LuxxOut.

Windschermen in de pergola’s van Aluminium Pergola

Windschermen zorgen direct voor een langer buitenleven. De oprolbare schermen Vita, Vento en Inova worden eenvoudig bediend en worden op maat gemaakt. Het windscherm Inova bediend u horizontaal en kan zowel vrijstaand geplaatst worden, als ook tussen de palen van de pergola’s. De windschermen Vita en Vento worden van boven naar beneden bediend. Bovenaan moeten deze aan een balk gemonteerd worden en daarnaast tussen twee palen voor de bevestiging van de meegeleverde beugels. En dan profiteert u volop van de samenwerking tussen LuxxOut en Aluminium Pergola. Wij zorgen dat de maten exact op elkaar afgestemd worden zodat alles in een keer past. En wist u dat de kleuren van cassette en pergola exact hetzelfde zijn?

Aluminium pergola met windscherm

Combineer Aluminium Pergola met de zonweringen Solem en Umbra

Bij LuxxOut hebben we drie soorten zonweringen. Tectum, Solem en Umbra. Die eerste, de Tectum, is bedoeld voor plaatsing onder een glazen of polycarbonaat overkapping. Dus niet in een pergola. Dat in tegenstelling tot de andere zonweringen Solem en Umbra. Zonwering Solem kan eenvoudig tussen de liggers geplaatst worden. Besteld u de pergola en zonwering tegelijkertijd? Dan zorgen wij dat de liggers alvast voorbereid zijn op de geleiders. Dat monteert nog sneller! Zonwering Umbra (met een helemaal strak doek) kan zelfs nog ingenieuzer ingebouwd worden in Aluminium Pergola. Het opwindmechanisme welke zich aan de voorzijde van de zonwering bevind bouwen we in in de pergola. Zo ontstaat een nog strakker beeld.

 

Samenwerken is slimmer. En die slimmigheid ervaart u bij de samenwerking tussen LuxxOut en Aluminium Pergola. Op elkaar afgestemde kleuren en maten zorgen ervoor dat alles prefect past bij u, en uw situatie. Zo kunt u Langer Buiten Leven.

Meer informatie over LuxxOut?

LuxxOut B.V.