Maximaal genieten van het buitenleven

Van uw tuin, terras en balkon wilt u zolang en zoveel mogelijk genieten. Daarom ontwikkelt LuxxOut vanaf 2009 producten die weersomstandigheden verzachten en uw buitenleven verrijken. Onze ontwerper zit vol met creatieve ideeën.


Van windscherm tot zonwering

We begonnen met een innovatief windscherm en sindsdien is ons assortiment fors gegroeid. Denk bijvoorbeeld aan zonneschermen, privacyschermen en verandazonweringen. Al deze bijzondere producten hebben één ding gemeen: ze zijn van topkwaliteit.

Topkwaliteit van Nederlandse bodem

Omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, ontwikkelen we al onze producten in eigen beheer. Topkwaliteit van Nederlandse bodem. Daardoor weten we zeker dat u onbezorgd kunt genieten in de buitenlucht.

Wereldwijd

LuxxOut-producten zijn verkrijgbaar via ons uitgebreide dealernetwerk. We groeien iedere dag. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland is nog veel te winnen voor het buitenleven.

Verkooppunten

Wilt u een LuxxOut-product bekijken? Dat kan bij één van onze verkooppunten? Klik op onderstaande link om uw postcode in te vullen en vind het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Verkooppunten

Meer informatie over LuxxOut?

LuxxOut B.V.