Maximaal genieten van het buitenleven

Van uw tuin, terras en balkon wilt u zolang en zoveel mogelijk genieten. Daarom ontwikkelt LuxxOut vanaf 2009 producten die weersomstandigheden verzachten en uw buitenleven verrijken. Onze ontwerper zit vol met creatieve ideeën.


Van windscherm tot hangmat

We begonnen met een innovatief windscherm en sindsdien is ons assortiment fors gegroeid. Denk bijvoorbeeld aan zonneschermen, privacyschermen terrasoverkappingen, terrastapijt en hangmatten. Al deze bijzondere producten hebben één ding gemeen: ze zijn van topkwaliteit.

Topkwaliteit van Nederlandse bodem

Omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, ontwikkelen we al onze producten in eigen beheer. Topkwaliteit van Nederlandse bodem. Daardoor weten we zeker dat u onbezorgd kunt genieten in de buitenlucht.

Wereldwijd

LuxxOut-producten zijn verkrijgbaar via onze webshop en ons dealernetwerk. We groeien iedere dag. Niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd is nog veel te winnen voor het buitenleven.

Verkooppunten

Wilt u een LuxxOut-product bekijken in de showroom van LuxxOut of bij één van onze verkooppunten? Klik op onderstaande link om uw postcode in te vullen en vind het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Verkooppunten

Meer informatie over LuxxOut?

LuxxOut B.V.